Zrušiť

Kočík Bexa Chrome

100 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 23. 4. 2024 (č. 37900449), Druh: Kombinované

Predám kočík Bexa Chrome 2 kombinácia. POPIS: dvojnásobne odpružená konštrukcia s gélom plnenými nízkoprofilovými pneumatikami. Tie poskytujú komfort jazdy porovnateľný s terénnymi vlastnosťami kolies nafukovacích, avšak bez hrozby defektu. Na oboch nadstavbách - vaničke, sedadle aj na ich nánožníkoch - chrómové detaily zvýrazňujúce elegantnosť textílií. Priestranná hlboká vanička je špecifická dvojitým šiltom v strieške chrániacim dieťatko pred nástrahami počasia. Kokosový matrac vo vaničke sa dá pre staršie bábätko aj napolohovať. Plne otočná a polohovateľná je aj športová časť. Jej súčasťou je mäkká podložka.

Rozmery v rozloženom stave (vך×d cm)
110 × 60 × 100
Rozmery v zloženom stave (vך×d v cm)
84 × 60 × 34
Chrbtová opierka ide polohovať do kolmého sedu (90°)
Otočné sedadlo

Košík v spodnej časti na nákupy, taška ku kočíku, pláštenka, držiak na fľašku, sieťka proti hmyzu.

Na konštrukcii je zopár drobných škrabancov ktoré sa stali pri manipulácii (nakladanie, vykladanie z auta). Na športovej časti pri nôžkach prasknutá ekokoža a bledšia strieška od slnka. V prípade záujmu pošlem detailnejšie fotky.

Cena je za 2 kombináciu.

V prípade záujmu viem doplniť autosedačku = vajíčko, ktorú sme zvlášť dokupovali. Autosedačka je TOP stav.

Dvojkombinácia sa teda dá doplniť autosedačkou pre vytvorenie trojkombinácie s cestovným systémom.
K autosedačke sú adaptéry na konštrukciu.
Cena autosedačky je plus 50 €. Viď. Posledné 2 fotky.

Predám kočík Bexa Chrome 2 kombinácia. POPIS: dvojnásobne odpružená konštrukcia s gélom plnenými nízkoprofilovými pneumatikami. Tie poskytujú komfort jazdy porovnateľný s terénnymi vlastnosťami kolies nafukovacích, avšak bez hrozby defektu. Na oboch nadstavbách - vaničke, sedadle aj na ich nánožníkoch - chrómové detaily zvýrazňujúce elegantnosť textílií. Priestranná hlboká vanička je špecifická dvojitým šiltom v strieške chrániacim dieťatko pred nástrahami počasia. Kokosový matrac vo vaničke sa...

Predajca Maťa Nehodnotený Člen od februára 2012
M
100 €
Hlohovec
Zobraziť kontakty