Zrušiť

Čiapky s uškami a brmbolcami pre bábiky Barbie

2 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 18. 9. 2021 (č. 34969716)

Oblečenie šaty na babiku Barbie, Stefi, moletky, skipper, Staci, Chelseu, Kelly Lindušky, bábiku Ken štíhly i plnší: šál farby podľa výberu 1€, šaty krátke bez rukávov vo zvolenej farbe 2€, jednofarebná čiapka vo farbách podľa výberu s 1 brmbolcom 2€, čiapka s 2 uškami a brmbolcami 3€, kožúšok-bunda s dlhými rukávmi bez alebo s bielou "kožušinkou": krátka 6€, kožúšok-bunda dlhá 8€ /vždy farba podľa výberu, možné aj jednofarebnú/. Hebučké kožúšky podľa výberu + zapínanie nekonečno/ležatá osmička +1€.
Dlhé nohavice 5€, bermudy 4€, kraťasy 3€, original štepované rifle pre barbie 10€ /možnosť vyšiť na rifle meno podľa želania/.
Ako prešívaná bunda pre bábiky Stacie, Chelsea, Kelly Lindušky krátka 4€, dlhá bunda 5€ /farba podľa výberu/, čiapka s uškami a brmbolcami na šnúrkach 3€ /farby podľa výberu/.
Posielam pri platbe na účet vopred doporučene, alebo na dobierku po uhradení poštovného na účet.
Teším sa už teraz na radosť, ktorú spolu s Vami vyčaríme dcérkam, vnučkám, neterkam, krstniatkam, ....
Pekný dník :)

Oblečenie šaty na babiku Barbie, Stefi, moletky, skipper, Staci, Chelseu, Kelly Lindušky, bábiku Ken štíhly i plnší: šál farby podľa výberu 1€, šaty krátke bez rukávov vo zvolenej farbe 2€, jednofarebná čiapka vo farbách podľa výberu s 1 brmbolcom 2€, čiapka s 2 uškami a brmbolcami 3€, kožúšok-bunda s dlhými rukávmi bez alebo s bielou "kožušinkou": krátka 6€, kožúšok-bunda dlhá 8€ /vždy farba podľa výberu, možné aj jednofarebnú/. Hebučké kožúšky podľa výberu + zapínanie nekonečno/ležatá osmička...

Predajca Zuzik.s (1) Člen od novembra 2018
Z
2 €
Hlohovec
Zobraziť kontakty