Zrušiť

Plážový mix oblečenia šaty pe všetky bábiky Barbie

dohodou
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 2. 5. 2021 (č. 34406508)

Oblečenie šaty pre bábiku Barbie STACI KEN Chelsea Skipper Evi MOLETKA: prúžkované: 3€ bielo-modré krátke šaty . šiltovka alebo baretka alebo klobúčik vždy v zladených farbách s oblečením 2€, kabelka v zladených farbách 2€, krátke šaty fialkové ku krku 3€, biele šaty s krátkym rukávom 4€, batoh na plecia 3€, tričko červeno-biele pásikavé 3€, modré rifle 5€, bunda biela s dlhým rukávom 6€, modro-bielo-červený batôžtek cez plece - meštek - kabelka s dlhým uškom 3€, bolerko červené alebo biele s dlhými rukávmi 5€.
Oblečenie pre bábiku KEN: tričko s bielymi prúžkami 3€, smotanové alebo biele bermudy 6€, šiltovka 2€, bunda s dlhým rukávom 6€, šiltovka 2€.
Šaty pre bábiku Chelsea, Evi: modro-biele s červenou lodičkou 3 €, šltovka alebo klobúčik 2€.
Šaty pre sestry bábiky SKIPPER opatrovateľka a barbie STACI: šiltovka 2€, tričko s delfínom 3€, skladaná sukňa 3€,ružov-biele kraťasy 3€, ružovo-biele tričko 2€, plážové dlhé rôznofarebné šaty €, kraťasy na traky s gombičkami 5€, opasok červený s príveskom 1€, ružové tričko na ramienka 1€, šiltovka 2€, hnedý klobúk s červenou mašličkou 3€.

Posielam pri platbe na účet vopred doporučene, alebo na dobierku po uhradení poštovného vopred na účet.

Oblečenie šaty pre bábiku Barbie STACI KEN Chelsea Skipper Evi MOLETKA: prúžkované: 3€ bielo-modré krátke šaty . šiltovka alebo baretka alebo klobúčik vždy v zladených farbách s oblečením 2€, kabelka v zladených farbách 2€, krátke šaty fialkové ku krku 3€, biele šaty s krátkym rukávom 4€, batoh na plecia 3€, tričko červeno-biele pásikavé 3€, modré rifle 5€, bunda biela s dlhým rukávom 6€, modro-bielo-červený batôžtek cez plece - meštek - kabelka s dlhým uškom 3€, bolerko červené alebo biele s d...

Predajca Zuzik.s (1) Člen od novembra 2018
Z
dohodou
Hlohovec
Zobraziť kontakty